Ποιοί Είμαστε

το βοτάνι - ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής, θεραπείας και ανύψωση της πνευματικότητας του ανθρώπου.

Είμαστε εμπνευσμένοι από την ανατολίτικη φιλοσοφία και εναλλακτική ιατρική, που μπορούν να προσφέρουν τα βότανα, ρητίνες και μπαχαρικά και μπορούν να έχουν ισχυρές επιπτώσεις στην σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση.

Υπάρχουν αρωματικά φυτά που ξυπνούν την ψυχική ευαισθητοποίηση, την προσέλκυση της αγάπης, τύχη, βαθαίνουν την πνευματικότητα, προστατεύσουν τα σπίτια και πολλά άλλα.

Η φύση είναι ένα τεράστιο ”φαρμακείο”, που απαιτεί το σεβασμό μας και την κατανόηση της.

Αγάπησε τη φύση και γίνε μέρος της λύσης, που μπορεί να αλλάξει τη βιωσιμότητα του πλανήτη και να βοηθήσει στην ίαση και τη προσωπική ευεξία.

Ποιοί Είμαστε

Στο Βοτάνι πιστεύουμε στις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης (CBD). Στόχος μας είναι να προσφέρομαι στον Έλληνα καταναλωτή και ασθενή, ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα κανναβιδιόλης, από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα που προσφέρουμε, χρησιμοποιούνται ευεργετικά ως μέσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των υγιών, όσο και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διάφορες ασθένειες.​

Γι αυτό: Επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, από αξιόπιστους και πιστοποιημένους κατασκευαστές κανναβιδιόλης (CBD).​ Υποσχόμαστε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κρατώντας τις υποσχέσεις μας και πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις τάσεις στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα, σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση κανναβιδιόλης (CBD), στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, την πρόληψη και την ποιότητα ζωής.​ Βρισκόμαστε σε συνεχή ενημέρωση, σχετικά με τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά, όσον αφορά προϊόντα και υποπροϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), βιολογικής κλωστικής κάνναβης, με σκοπό να τα παρέχουμε στις καλύτερες τιμές, στον Έλληνα καταναλωτή.

Τερπενοειδή

Σημαντική Ενημέρωση

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Έχουμε μεταφέρει τα περισσότερα προϊόντα, στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Στο Spiritual Life!
Εκεί θα βρείτε και πολλά νέα προιόντα σε ημιπολύτιμους λίθους και θυμιάματα.

Μειώσαμε τις τιμές στα περισσότερα πετρώματα, αρωματικά στικ και κώνους.

Στο Βοτάνι θα παραμείνουν τα προϊόντα της κάνναβης.

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση, να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!