Το βοτάνι

Στο βοτάνι πιστεύουμε στις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης (CBD). Στόχος μας είναι να προσφέρομαι στον Έλληνα καταναλωτή και ασθενή, ποιοτικά και πιστοποιημένα προιόντα κανναβιδιόλης, από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα που προσφέρουμε, χρησιμοποιούνται ευεργετικά ως μέσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των υγιών, όσο και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διάφορες ασθένειες.​

Pharmahemp

Γι αυτό: Επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προιόντα, από αξιόπιστους και πιστοποιημένους κατασκευαστές κανναβιδιόλης (CBD).​ Υποσχόμαστε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κρατώντας τις υποσχέσεις μας και πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις τάσεις στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα, σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση κανναβιδιόλης (CBD), στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, την πρόληψη και την ποιότητα ζωής.​ Βρισκόμαστε σε συνεχή ενημέρωση, σχετικά με τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά, όσον αφορά προϊόντα και υποπροϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), βιολογικής κλωστικής κάνναβης, με σκοπό να τα παρέχουμε στις καλύτερες τιμές, στον Έλληνα καταναλωτή.