Έλαιο Βιταμίνης Ε 100ml

5,70 

Σε απόθεμα

Add to wishlist
Κωδικός προϊόντος: vot-2540 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
ελτά κούριερ
Δωρεάν Μεταφορικά από 50€
Ασφαλείς συναλλαγές

Μοιραστείτε το

Περιγραφή

Έλαιο Βιταμίνης Ε 100ml

Το έλαιο βιταμίνης Ε προέρχεται από την απόσταξη διαφόρων φυτικών ελαίων με κυριότερο το σιτέλαιο (Τriticum Vulgare).
Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης που χρησιμοποιείτε (2-5%), αυξάνετε στη πράξη το “χρόνο ζωής” τους.
Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

Τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Λάδι βιταμίνης Ε είναι 100% καθαρό και ψυχρής έκθλιψης.

Εταιρεία

Ancient Wisdom

Έλαιο Βιταμίνης Ε 100ml
Έλαιο Βιταμίνης Ε 100ml

5,70 

5,70 

Σε απόθεμα