Έλαιο Καρύδας – Fractionated Coconut Oil 100ml

3,60 

Σε απόθεμα

Add to wishlist
Κωδικός προϊόντος: vot-2528 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
ελτά κούριερ
Δωρεάν Μεταφορικά από 50€
Ασφαλείς συναλλαγές

Μοιραστείτε το

Περιγραφή

Έλαιο Καρύδας – Fractionated Coconut Oil 100ml

Το Διυλισμένο έλαιο καρύδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera.
Είναι διαφορετικό ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο).
Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπάνιου ή φυσικό αντισηπτικό.
Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους.
Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο.
Παρόλο που είναι συμβατό για κάθε τύπο επιδερμίδας επειδή είναι ότι πλησιέστερο στο ανθρώπινο υποδόριο ιστό, συνήθως χρησιμοποιείται σε λιπαρές επιδερμίδες.

Το Λάδι Καρύδας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και φυσικά για σαπούνια (στα οποία προσθέτει αφρό και σκληρότητα στο τελικό προϊόν).
Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το Λάδι Καρύδας είναι 100% καθαρό, ψυχρής έκθλιψης και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Εταιρεία

Ancient Wisdom

Έλαιο Καρύδας - Fractionated Coconut Oil 100ml
Έλαιο Καρύδας – Fractionated Coconut Oil 100ml

3,60 

3,60 

Σε απόθεμα