Αιθέριο Έλαιο Μύρρο (Αγνό) 10ml
Αιθέριο Έλαιο Μύρρο (Αγνό) 10ml

21,00 

21,00 

Σε απόθεμα

Αιθέριο Έλαιο Μύρρο (Αγνό) 10ml

21,00 

Σε απόθεμα

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Κωδικός προϊόντος: vot-2297 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,
Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
ελτά κούριερ
Δωρεάν Μεταφορικά από 50€
Ασφαλείς συναλλαγές

Μοιραστείτε το

Περιγραφή

Αιθέριο Έλαιο Μύρρο (Αγνό) 10ml

Το μύρρο έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα ως άρωμα και θυμίαμα για ιατρικούς και ιερούς σκοπούς. Το αιθέριο έλαιο μύρου είναι ένα βασικό συστατικό της αρωματοθεραπείας και πιστεύεται ότι διευκολύνει το βήχα και το κρυολόγημα, απαλύνει την πεπτική δυσφορία και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Στο δέρμα ενδείκνυται για την επούλωση τραυμάτων και πληγών, για το έκζεμα, τις ραγάδες και τα σκασίματα ενώ παράλληλα βοηθά στην αντισηψία της περιοχής.

Ιδιότητες: Αιμοστατικό, Ανακουφιστικό,Αντικαταρροϊκό, Αντιμικροβιακό, Αντιμυκητικό, Αντισηπτικό, Αντιφλογιστικό, Αποχρεμπτικό, Διεγερτικό, Εμμηναγωγό, Ενισχυτικό ούλων, Επουλωτικό, Θερμαντικό, Καταπραϋντικό, Μυκητοκτόνο, Στομαχικό, Στυπτικό, Τονωτικό.

Το αιθέριο έλαιο από μύρο, είναι αντιμικροβιακό και αντισηπτικό. Ιδανικό για καλλυντικά, για τις ξηρές και γερασμένες επιδερμίδες. Έχει αντισηπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, όπως έλκη, πληγές και μολύνσεις.

Είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών προβλημάτων, όπως μυκητιάσεις, εκζέματα, την ψωρίαση, ενώ είναι χρήσιμο και για μυοσκελετικούς πόνους, φλεγμονές και αρθριτικά, συνδυάζοντας το με κάποιο λάδι βάσης όπως το σπαθέλαιο ή άρνικα.

Είναι καλό εντομοαπωθητικό.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία σαν αντικαταθλιπτικό εξαιτίας των χαλαρωτικών και καταπραϋντικών ιδιοτήτων του.

Είναι ευεργετικό για την καλή υγεία των μαλλιών, καθώς δυναμώνει τις ρίζες, με αποτέλεσμα, την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Συνδυάζεται πολύ καλά με τον Άρκευθο, το Λιβάνι, το Σανταλόξυλο και το Κυπαρίσσι.

Το αιθέριο έλαιο του μύρρου περιέχει αρκετές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των τερπενοειδών, μια κατηγορία χημικών με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις), που προέρχονται από το κόμμι του δέντρου Commiphora myrrha (ένα φυτό που προέρχεται από την Αραβική Χερσόνησο και την Αφρική).

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια:

  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  • Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή.
  • Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα.
  • Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης.
  • Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες
  • Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  • Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Εταιρεία

Ancient Wisdom

Σημαντική Ενημέρωση

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Σταδιακά και τμηματικά, μεταφέρονται τα περισσότερα προϊόντα, στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (σχεδόν όλα υπάρχουν ήδη εκεί).
Στο Spiritual Life!
Εκεί θα βρείτε και πολλά νέα προιόντα σε ημιπολύτιμους λίθους και θυμιάματα.

Μειώσαμε τις τιμές στα περισσότερα αρωματικά στικ και κώνους.

Στο Βοτάνι θα παραμείνουν τα προϊόντα της κάνναβης και όσα προϊόντα από θυμιάματα, δε μεταφέρουμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, θα μπουν σε προσφορές, να αδειάσει η αποθήκη.

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση, να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

Κλειστά για διακοπές

Το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 8/8 – 27/8. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό να δέχεται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται στις 29/8, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας και με σειρά προτεραιότητας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας